Specialità Siciliane

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Sasizza cû marsala

Còciri p'un'ura 'a sasizza a bagnumaria, e poi mittìrila a còciri ancora 'nta 'na cazzalora cu marsala, c'un pocu di cipudda, rosamarinu e làuru. Quannu ' a sasizza è cotta, si nesci, e 'nta 'ddu suchittu chi resta 'ntâ cazzalora si junci un pocu di brodu magru e un cucchiaru di farina: 'stu sucu si spalma supra ' a sasizza càuda ... ma si pô mettiri puru supra i cannarozzi 'i mònacu chi all'ultimu si spùrviranu di picurinu 'rattatu.

Salsiccia col marsala

Cuocere per un'ora la salsiccia a bagnomaria, e poi metterla a cuocere ancora in una casseruola con marsala, con un po' di cipolla, rosmarino e alloro. Quando la salsiccia è cotta, si esce, ed in quel sughetto che resta nella casseruala si aggiunge un po' di brodo magro ed un cucchiaio di farina: questo sugo si spalma sulla salsiccia calda. ..ma si può mettere pure sui rigatoni che infine si spolverano di pecorino grattugiato.

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